Člani


Peter Grubar

Glavna korenina ansambla je naš »ata« Grubar. Ljudski godec, po duši pristen Šentjernejčan, a že nekaj desetletij priženjeni Novomeščan, na naših zabavah je povezovalec programa, šale stresa iz rokava in je član z največ pomladi a hkrati človek z ogroooooomo energije! :)


Petra Vovk

Je druga četrtina ansambla, ki je v »žlahti« z ustanovitvenim članom ansambla – njen dekliški priimek je namreč Grubar. :) Z očetom sta začela sodelovati pred 15 leti in v tem času je v ansamblu napredovala iz prvotne vloge pevke, še v klaviaturistko, basistko, baritonistko in asistentko pri povezovanju programa.


Gorazd Vovk

Predstavlja tretjo četrtino ansambla. Pridružitev k ansamblu je bila naključna. Leta 2004 sta Peter in Petra igrala na abrahamu Gorazdove tete. Opazili smo, da je Gorazd odličen harmonikar! In ko si je v naslednjem mesecu ata poškodoval roko in ni mogel igrati harmonike, smo hitro našli rešitev, poklicali Gorazda in od takrat uspešno odigrali že kar nekaj odličnih žurov! Mimogrede, od takrat je minilo že kar nekaj let, ata si je roko kmalu uspešno pozdravil, ker pa se je Gorazd tako dobro odrezal smo sklenili, da ga kar obdržimo.


Marko Brankovič

Je zadnja, ampak najbolj dragocena četrta četrtina ansambla. Marko je bil že pred pridružitvijo k ansamblu naš znanec. Nekega dne smo ga povabili na vaje in hitro ugotovili, da bi lahko s svojim šuštar basom lepo dopolnil našo zasedbo. Je odličen kitarist in vokalist in skrbi, da dalmatinske skladbe z njegovim 4.glasom zvenijo še lepše.

 

Kontakt

Petra – 051 242 935

Elektronska pošta:
ansambelgrubar@gmail.com